Waarom uw restpartij retouren verkopen aan Opkoperpartijhandel?

Retouren zijn een grote ergernis voor online retailers. Om hiermee om te gaan heeft elke organisatie zijn eigen beleid ten aanzien van de steeds groter wordende stroom retouren. Uiteindelijk kent bijna elke retailer dat ene hoekje in het magazijn. Een hoekje met defecte of incomplete artikelen, of artikelen met verpakkingsschade. Hier is Opkoperpartijhandel de juiste kandidaat. Wij zijn een professionele opkoper van voorraadpartijen, overstocks en retouren. Wij bieden een snelle en eenvoudige oplossing voor winkeliers die van hun beschadigde of ongewenste goederen af willen. We hebben een breed netwerk van inkopers die geïnteresseerd zijn in dit soort producten, en we zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om uw voorraad op te kopen.

Bent u een retailer of heeft u een onlinewebshop en wilt u uw retouren verkopen? Dan bent u bij Opkoperpartijhandel aan het juiste adres.

Wat voor retouren kunt u verkopen aan Opkoperpartijhandel?

Opkoperpartijhandel koopt alle soorten geretourneerde goederen, in elke staat. Van nieuwe artikelen met kleine beschadigingen tot artikelen met grotere gebreken; wij nemen het allemaal uit handen. Heeft u een aantal pallets of vierkante meters geretourneerde goederen, maar heeft u geen duidelijk beeld van wat er precies bij zit? Geen probleem, u kunt ons ook gewoon een mix van gecontroleerde en ongecontroleerde retourgoederen aanbieden. Op die manier kunt u uw opslagruimte snel en gemakkelijk leegmaken.

Opkoperpartijhandel koopt zoal:

  • Klantretouren
  • Winkelretouren
  • Ongecontroleerde retouren
  • Retouren vanuit uw bol.com of amazon webshop
  • Webshop retouren
  • Retouren met verpakkingsschade
  • Incourante retouren

Uw retouren verkopen buiten uw eigen afzetmarkt?

Zoals elke retailer weet, zijn retourzendingen een feit. Hoe zorgvuldig u uw koopwaar ook selecteert, er zullen altijd artikelen zijn die door klanten worden geretourneerd. In dit geval kan het de moeite waard zijn om te overwegen samen te werken met een bedrijf als Opkoperpartijhandel. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van restanten buiten de door u aangewezen marktgebieden. Zo kunt u uw voorraad opruimen zonder uw merk te beschadigen.  

Wilt u ook uw partij retouren verkopen aan opkoper Zerostock?

Bij Opkoperpartijhandel zijn we er trots op dat we transparant werken met onze klanten. Als u nog voorraad heeft die u wilt verkopen, kunt u ons een lijst of foto’s sturen via ons waardebepalingsformulier. Een van onze inkopers zal dan de goederen beoordelen en u een bod doen voor de gehele partij of een afspraak maken om de voorraad ter plaatse te bekijken. Nadat wij de goederen hebben bekeken en ge├»nspecteerd, en alles overeenkomt met de informatie op het waardebepalingsformulier, kunt u ons de factuur toesturen. Wij betalen altijd vooraf, en doen de betaling binnen een uur na ontvangst en controle van de factuur. Daarnaast gebruiken wij altijd ons eigen vervoer om de goederen op te halen. Door te werken met Opkoperpartijhandel kunt u erop vertrouwen dat u werkt met een professioneel en betrouwbaar team.