Opkoperpartijhandel is het aangewezen bedrijf voor iedereen die zijn overtollige voorraad wil verkopen. Wij kopen alles, en ons gratis taxatieproces duurt slechts 24 uur. Met meer dan tien jaar ervaring in de branche zijn we experts in wat we doen – dus u kunt er zeker van zijn dat u de best mogelijke prijs krijgt voor uw producten. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen!


Caroliene Pieterse

Ik ben Caroliene Pieterse, de oprichtster van Opkoperpartijhandel.nl. Ik ben dit bedrijf in 2012 gestart nadat ik jarenlang internationaal heb gehandeld. Uiteindelijk heb ik besloten om voor mezelf te beginnen en dingen op mijn eigen manier te doen.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om mijn bedrijf te laten groeien en uit te breiden. Ik heb ook een passie voor het helpen van anderen en ik geniet ervan om met mensen van over de hele wereld te werken.


Lennard Pieterse

Mijn naam is Lennard Pieterse en ik ben de man van Caroliene. Ik heb een achtergrond in de logistiek, dus toen mijn vrouw mij vroeg om haar te helpen met haar nieuwe bedrijf, ben ik graag bij het bedrijf begonnen. Ik houd me voornamelijk bezig met het administratieve gedeelte en het ontvangen en verzenden van de goederen. We zijn enthousiast over de groei van ons bedrijf, en we hopen mensen over de hele wereld te kunnen blijven helpen!


Contact opnemen?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neem dan gemakkelijk contact met ons op:


    Wij zijn ook gemakkelijk telefonisch te bereiken op het volgende nummer: +31203086542