Retourgoederen

Retourgoederen verkopen

Net als bij vrijwel elk ander bedrijf, is de kans groot dat ook jij te maken hebt met retourgoederen. Producten die zijn teruggestuurd omdat ze niet aan de verwachting voldoen of omdat er zichtbare schade aanwezig is. deze retouren belanden vervolgens in je magazijn, en daar blijven ze liggen. Je kunt ze niet meer verkopen, maar weggooien is uiteraard ook geen optie, want dan verdien je er niks op. Een goede manier om je magazijn wat leger en overzichtelijker te maken, is door de retouren te verkopen. Je retourgoederen verkopen kan bijvoorbeeld heel eenvoudig via Opkoperpartijhandel.nl

Over Opkoperpartijhandel.nl

Opkoperpartijhandel.nl is een jong en transparant bedrijf, dat zich specialiseert in het opkopen van non-food partijhandel in diverse branches. Dit kan bij grote bedrijven zijn, maar ook bij voor kleine bedrijven zijn er mogelijkheden. We kopen onder andere retourgoederen op bij bedrijven, maar ook andere producten. Hierbij kun je denken aan bedrijven die een overstock, oude voorraad of fabriekspartijen hebben, maar ook goederen die vrijgekomen zijn bij een faillissement, fusie of het beëindigen van een bedrijf.

Wij zijn een opkoper. Wij kopen alle mogelijke soorten goederen en producten op, zodat jij je magazijn niet meer vol hebt staan met retourgoederen die je nergens anders kwijt kunt. Vaak gaat dit om grote voorraden. Op het moment dat je contact met ons opneemt zullen wij een bod uitbrengen voor de spullen die je kwijt wilt. Dit gebeurt meestal binnen 24 uur. Ben je hier mee akkoord, dan maken we het bedrag naar je over en komen we binnen 48 uur de retouren bij je ophalen.

Doordat Opkoperpartijhandel.nl de retouren bij je op komt halen heb jij er geen omkijken meer naar. Ook is het mogelijk bepaalde gebieden aan te geven waar wij de producten niet mogen verkopen. Naast het opkopen van retouren kopen wij bovendien magazijnrestanten, oude voorraden en partijhandel op.

De retouren aanbieden bij Opkoperpartijhandel.nl

Wil je graag je retouren aanbieden, dan is dit uiteraard mogelijk. Hiervoor is het allereerst belangrijk contact met ons op te nemen door middel van het onze gratis waardebepaling of door ons te bellen. Op deze manier kan er informatie doorgegeven worden over de artikelen. Daarna zal er een afspraak gemaakt worden waarbij wij bij je langskomen om alle producten goed te bekijken.

Is dit allemaal goed verlopen, dan zullen wij een bod bij je uitbrengen. Als je hier mee akkoord bent zullen we direct de betaling regelen. Daarna regelen wij het transport van de artikelen zo snel mogelijk. Wij halen het bij jou op, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt en weer voldoende ruimte hebt in het magazijn.

Wij zijn bij Opkoperpartijhandel.nl altijd op zoek naar oude voorraden, retouren, overstock of fabriekspartijen en dus is de kans groot dat wij ook jouw retourgoederen aan zullen nemen. Twijfel je hierover of heb je nog een vraag? Dan staat het je uiteraard altijd vrij contact met ons op te nemen. We leggen je graag uit hoe alles in zijn werk gaat.