Inkopen van retour goederen

Wanneer u een webshop heeft, heeft u ook regelmatig te maken met retour goederen. Producten die niet aan de wensen van de klant voldoen of producten met een kleine beschadiging of productiefout. Al deze goederen belanden bij u in het magazijn, waar ze vervolgens blijven liggen. Verkopen gaat vaak niet meer, maar weggooien is ook zonde. Opkoperpartijhandel.nl kan u daar bij helpen, door het inkopen van retour goederen. Op die manier heeft u geen last meer van een overvol magazijn met goederen die nergens heen kunnen, en hoeft u ze ook niet weg te gooien. Het aanbieden van deze retour goederen is erg eenvoudig, en binnen 48 uur kunt u al verlost zijn van de producten. Wij vertellen u graag hoe eenvoudig dit in zijn werk gaat in dit artikel, zodat u er zelf ook mee aan de slag kunt gaan.

Hoe gaat het inkopen van retour goederen in zijn werk?

Het inkopen van deze goederen gaat ontzettend makkelijk. Heeft u retour goederen die u aan wilt bieden, dan kunt u dit via de website doen. Retour goederen kunnen ingekocht worden van webshops, maar ook groothandels, fabrikanten, winkelketens, organisaties en andere bedrijven, maar niet van particulieren.
Op de website vult u eerst uw gegevens in zoals uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer. Daarna is het belangrijk dat u de gegevens van de goederen juist invult. Het aantal, de afhaallocatie en de vraagprijs, maar ook een goede en duidelijke omschrijving. Hierdoor kan de inkoper de partij op de juiste manier inschatten. Als laatste kunt u ook nog foto’s of lijsten meesturen, om zo een duidelijker beeld te vormen. Zorg ervoor dat dit beeld zo duidelijk mogelijk is, want alleen op die manier kan er een juiste en eerlijke waardebepaling worden gegeven. Er kunnen 5 bestanden meegestuurd worden. Heeft u meer bestanden die u mee wilt sturen? Dan kunt u dit het beste doen via wetransfer.com

Nadat u alle informatie heeft verstuurt ontvangt u binnen 24 uur een eerlijke waardebepaling, een bod voor uw retour goederen. Bent u hier mee akkoord, dan zal er binnen 1 uur betaald worden. Daarna kan alles al binnen 48 uur afgehandeld zijn. Niet alleen de betaling voor uw goederen, maar ook het transport wordt voor u geregeld. Op deze manier blijft u er niet te lang mee zitten en heeft u snel weer ruimte in uw magazijn.

Welke goederen kunnen ingekocht worden?

Doordat Opkoperpartijhandel.nl actief is in veel verschillende branches, kunnen zij ook veel inkopen. Partijhandels, retour goederen, internet retouren en oude voorraden bijvoorbeeld. Ook is het mogelijk partijen speelgoed, werkschoeisel, gereedschap, fitnessapparatuur en bedrijfsmeubilair aan te bieden.
Goederen die echter niet ingekocht kunnen worden zijn gebruikte huismeubelen, huisraad, gebruikte kleding, enkele producten en particuliere boedels.